Novi začetki

 

SPLETNA DELAVNICA S SANDO ŠKORO

Zate, če želiš zavestno kreirati novo poglavje svojega življenja.
Naroči posnetek

Daj si dovoljenje za nov začetek

Ali čutiš, da...

 • se znotraj tebe pripravlja neka sprememba, čeprav mogoče ne veš, kakšna?
 • mogoče dozoreva čas za novo poglavje v službi, poslu ali poslanstvu, v tvojih odnosih, v odnosu do sebe...
 • si želiš spremeniti smer svojega življenja in se sprašuješ, kako, hkrati pa te je te spremembe strah?
 • si se znašla v tistem nenavadnem obdobju, ko se nekaj v tvojem življenju zaključuje, novo pa se še ni začelo, in bi rada, da se čim prej zaključi? 
 • te zanima, kako lahko v sodelovanju z Vesoljem lahkotneje kreiraš to, kar si želiš?  

Zakaj delavnica o novih začetkih?

Da z večjim zavedanjem in lahkotnostjo kreiraš svoje naslednje korake.

Dejstvo je, da smo vsi v stalni transformaciji, v zadnjih nekaj letih pa je ta transformacija še toliko bolj pospešena. Zato je pomembno, da se zavedamo, da se v tem procesu pogosto rojevamo v nove verzije sebe - in si ta rojstva tudi dovoliti. Ko se na novo rodimo mi, se ta sprememba odraža tudi zunaj nas, v naših odnosih, okolju, življenjskih situacijah in v kolektivnem polju. 

To delavnico sem ustvarila zato, da se ponovno spomnimo vloge kreatorja svojega življenja in da zrelo pogledamo, kako se naša življenja na tej točki preobražajo. Kaj novega se zdaj želi skreirati skozi vse nas?

Čeprav je bila delavnica z namenom posneta prav na mlaj v ovnu aprila 2022, ki je posebej primeren za nove začetke, pa energija za nove začetke ni primerna samo takrat. Pravi čas za nove začetke je v resnici lahko vsak mlaj, vsaka pomlad (zunanja in naša notranja), vsaka menstruacija, predvsem pa vsakič, ko sami začutimo, da smo pripravljeni na nove začetke.

Vabljena, da naročiš posnetek delavnice  in zavestno ter z večjim zagonom kreiraš svoja nova poglavja!


Naroči posnetek

Izkušnja delavnice

Ozaveščanje

V delavnici te vodim, da ozavestiš, kaj se zdaj želi roditi skozi tebe v tvojem življenju. Spoznala boš razliko med umskimi predstavami o tem, kaj si želiš in kaj bi "morala" in tistim, kar je v energiji in v skladu s tvojo dušno potjo zdaj res pripravljeno, da se rodi.

Zavestna kreacija

V delavnici te opremim z večjim zavedanjem o tem, kako proces kreacije sploh poteka, na vidnih in nevidnih ravneh, in kako najbolje izkoristiti sile Vesolja, da ta poteka lahkotno in pretočno, v skladu z naravo v tebi. 

Ritual

Vodila te bom skozi kanaliziran energijsko močan ritual novih začetkov, v katerem boš na energijski ravni "zalila" semena tvojih novih začetkov in prepoznala svoje naslednje korake, tako da boš šla v akcijo iz navdiha, ko bo za to čas.

Vtisi s prejšnjih delavnic

Ko sem se prijavila na delavnico sem imela veliko pomislekov in dvomov, a nekaj v meni je govorilo, naj se je udeležim. Niti sama nisem vedela, kaj naj bi to bilo in zakaj me kliče. Oklevala sem do zadnjega dneva, a se nato vendarle prijavila. Že ko smo začeli z delavnico se je čutila nekakšna toplina in prav posebna energija. Ozavestila sem svoje občutke ter po dolgem času zopet začutila tisto svojo pravo energijo. Sanda nam je obširno razložila spuščanje in nam predstavila veliko dobrih praks, ki se jih lahko poslužujemo. Ko smo na koncu naredile tudi prav poseben ritual, sem imela občutek, da vstopam v neko novo obdobje precej lažja. Ni mi žal, da sem se poslušala. Če želimo živeti svobodno in v svoji edinstveni energiji nam ni treba trpeti; potrebno je le spuščati. Bodi prisoten/a v tem trenutku in si prisluhni, morda pa tudi tebe nekaj kliče na delavnico ;). 

Tjaša 

Sanda, delavnica je bila zelo na mestu, poučna, prijetna, sproščena. Priporočila bi jo vsem, ki so se morda zataknili kje v življenju in želijo nadaljevati pot naprej svobodno, pristno in odrešujoče vsega, kar jih bremeni. Po delavnici sem bila sicer rahlo zmedena, vendar so procesi spuščanja delovali v naslednjih dneh. Ogledala sem si jo še enkrat in prav prijalo je, še bolj sem vedela, kaj točno in kako moram spusti.

Sanda, zares hvala,
Andreja 

V delavnici te peljem:

 • da prepoznaš, katere stvari so v tvojem življenju zdaj dozorele, da se rodijo skozi tebe,
 • da znaš razlikovati med željami iz uma (ki nimajo potenciala za lahkotno uresničitev) in tistimi, ki so iz duše in so res dozorele
 • da razumeš, kako deluje zavestna kreacija v sodelovanju z naravo, brez pretiranega truda in upora
 • da znotraj sebe aktiviraš svojo notranjo modrost kreacije, ki ti bo pomagala na vsakem koraku poti
 • da kreiraš novo v skladu s cikli narave
 • da poseješ semena za stvari, ki se bodo rodile skozi tebe
 • da znaš iti v navdahnjeno akcijo, torej narediti pravi korak ob pravem času, in da se čim manj zaletavaš z glavo skozi zid  

 

Skozi delavnico boš sama pri sebi ozavestila cikličnost kreacije in prepoznala, kateri novi začetki se zdaj želijo roditi skozi tebe. Potem te bom vodila skozi močan ritual, ki ti bo pomagal, da na energijski ravni  "zaliješ" svoja semena in prepoznaš, kaj so tvoji naslednji koraki za tvoje zavestne in energijsko bogate nove začetke.

 

ŽELIM, DA VEŠ...

Življenje se kreira skozi tebe. Vse, kar si ti želiš, si Vesolje želi zate in s tabo.

Kreacija pa je lahkotnejša, ko k njej pristopiš zavestno, v zavedanju svoje vloge in zaupanju vase in v Življenje.

 

ŽELIM BITI ZRAVEN

Kdaj & kje


 

Takoj zdaj, kjerkoli si ti. :)

Delavnico si lahko naročiš in ogledaš, kadarkoli začutiš, da si pripravljena na nove začetke. Dostop do delavnice dobiš takoj po prijavi, posnetek pa ti ostane, dokler bo delavnica del moje ponudbe (v primeru, da jo umaknem, dobiš obvestilo vsaj 1 mesec prej).

Cena & prijava


 

Cena delavnice je 20 eur.

Lahko izbereš plačilo z nakazilom (v tem primeru mi za prijavo obvezno piši na [email protected]) ali s kreditno kartico/PayPalom (klikni na spodnji gumb).

 

Prijava

Morda te bo zanimal paket,

v katerem sem združila delavnico spuščanja in odpiranja za novo z delavnico novih začetkov, po skupno znižani ceni.

PAKET: DELAVNICA SPUŠČANJA + DELAVNICA NOVIH ZAČETKOV

Delavnico vodim Sanda Škoro

Kot intuitivna vodnica na poti transformacije pomagam ženskam zavestno sodelovati z življenjem in vanj integrirati več ženskega principa delovanja, ter vzpostaviti zdravo ravnovesje med ženskim in moškim principom.

Moji razmisleki o življenju, izkušnje s cikličnostjo in nasveti za bolj zavesten obstoj, so zbrani v podcastu Življenje in jaz.

Poleg individualnih procesov transformacije vodim tudi masterminde za podjetnice in sem avtorica delavnice spuščanja Spusti staro in odpri se za novo ter drugih delavnic za osebno, duhovno in poslovno rast.

Veselim se tvoje družbe v delavnici in predvsem zagona, s katerim boš začela nov cikel v svojem življenju! 

 

 

 

 

 

Imaš kakšno vprašanje zame? Piši mi na [email protected] ali na Instagramu (@sandaskoro)