Zabava kot duhovna praksa tega poletja

To poletje nam Življenje daje vabilo: da utelešamo visoke vibracije tako, da se imamo dobro! Da se zabavamo, da se družimo, da se pristno povezujemo med sabo. Da v prakso spravljamo vse tisto, o čemer po navadi govorimo.

Ja, res je, da je ogromno stvari, ki bi nas lahko skrbele, zaradi katerih bi lahko bili slabo.

A to poletje (in to leto na splošno) nas vabi, da postanemo mojstri svoje vibracije tako, da postanemo mojstri svojih občutkov in svojega fokusa.

Da zmoremo biti dobro, ko smo lahko dobro, in da dovoljujemo in smo prisotni z vsemi nižjimi občutki, ko pridejo na površje. Zmoremo!

Res je, da nimamo vsi enakih zmožnosti in se nam ne ponujajo enake situacije, v katerih biti dobro. A če le lahko in če ti življenje le ponudi kakšno priložnost za smeh, za zabavo, za radost - izkoristi jo. Objemi jo z obema rokama in zavedaj se, da je to tvoja duhovna praksa tega poletja ter da s tem UTELEŠAŠ novi svet, kakršnega si želimo skupaj skreirati.

~~~~~~~

Dobra podpora temi te epizode je moja delavnica spuščanja, ki ti jo priporočam, če imaš obdobje, ko te življenje vabi k spuščanju: www.sandaskoro.si/spusti

~~~~~~~

Če ti je bila ta epizoda všeč, jo prosim deli z drugimi! Hvala :)

Poveži se z mano:

Instagram: https://www.instagram.com/sandaskoro

Facebook: https://www.facebook.com/sandaskorocoaching/

Naroči se na novice: https://www.sandaskoro.si/novice

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC3AwyNUROvkCtfzqhgt8YCg

Če te nekaj kliče k sodelovanju z mano 1:1, tukaj rezerviraj brezplačen spoznavni posvet o sodelovanju: https://sandaskoro.as.me/schedule.php