KOA - kanalizirani dogodki za širitev zavesti skupnosti

Sporočila duhovnega vodstva Koa za podporo v časih transformacije

DOGODKE KANALIZIRA IGOR MARKUŽA 

KOA - kanalizirani dogodki za širitev zavesti skupnosti

Sporočila duhovnega vodstva Koa za podporo v časih transformacije

DOGODKE KANALIZIRA IGOR MARKUŽA 

V časih velike transformacije je ključno, da razumemo, kdo smo, od kod prihajamo in kam gremo

Kanalizirani dogodki Koa so naš prispevek k širitvi zavesti naše skupnosti in človeštva v teh časih.

Vabljeni, da skupaj z nami v živo ustvarjate te dogodke, da sidrate novo zavest in izbirate živeti opolnomočeno, sočutno in radostno.

PRVI DOGODEK:

··· nedelja, 5. junij 2022 od 18h do 20.30 v Ljubljani ···

 

TEMA PRVEGA SREČANJA

Pot človeštva in naša vloga na njej

Na prvem kanaliziranem dogodku nam bodo Koa govorili o temeljih, ki jih nujno potrebujemo razumeti v teh časih transformacije, izzivov, menjave sistemov in postavljanja novega sveta.

Kdo smo?

Od kod prihajamo?

Kam gremo?

Doker tega ne vemo, nas Življenje premetava v vse smeri.

Koa jasno poudarjajo, da je izid transformacije, skozi katero gremo jasen, določen in pozitiven. A naša pot do tega izida je takšna kot jo bomo izbrali sami.

Možnosti imamo veliko.

Zato nas bodo podprli, da vidimo onkraj iluzij, torej tega, kar izstopa na prvi pogled, v bistvo in resnico, ki je zadaj.

Dotaknili se bodo principov delovanja Stvarstva, ki vplivajo na nas in je za nas pomembno, da jih poznamo.

V zadnjem času poudarjajo, da je del transformacije zavesti na planetu tudi raztapljanje individuuma in večji poudarek na skupnosti, zato smo še posebej veseli, da se bomo lahko družili v živo in že samo s tem soustvarjali potrebne spremembe.

Dogodki bodo potekali tako, da bo Igor najprej kanaliziral sporočilo Koa, ki ga želijo sami predati, nato bodo lahko udeleženci postavljali vprašanja o tistem, kar jih najbolj zanima.

Kanaliziranemu delu bo sledil pogovor v skupini in zaključno druženje, saj je bistvenega pomena, da se med sabo pristno povezujemo. Resnično se veselimo, da se srečamo na dogodku!

Dogodke bo povezovala Sanda Škoro, voditeljica podcasta Življenje in jaz. 

Prispevek: 30 eur

Prijava: [email protected]

V sporočilu navedite svoje ime oz. imena oseb, ki jih prijavljate, ter način plačila, ki ste ga izbrali.

Prispevek lahko plačate prek nakazila na TR, kreditne kartice, PayPal-a ali v gotovini pred dogodkom. Podatke boste dobili ob prijavi.

Število mest je omejeno, prijava je mogoča do zapolnitve mest ali najkasneje do sobote, 4.6.2022.

 

Opomba: kdor zares čuti, da želi biti del dogodka, pa mu finančno stanje trenutno ne omogoča plačila prispevka, je vseeno vabljen, da se prijavi in dogodka udeleži. Čutimo, da je pomembno, da pomanjkanje denarja (prav tako pa sram ter občutek nemoči, ki to pogosto spremlja) ne bi bilo ovira za izkušnjo in izmenjavo energij, saj si imamo za izmenjati veliko različnih darov. Kdor pa lahko prispeva več kot je naš predlagani prispevek, je tudi k temu vabljen, saj s tem podpre organizacijo tega in bodočih dogodkov ter jih omogoči tudi za tiste, ki jim njihova finančna situacija tega ne dopušča.

Hvala vnaprej za vašo iskrenost in spoštovanje pri tem.

Prisluhni sporočilom Koa

Kdo so Koa?

Ko je Igor začel aktivno kanalizirati duhovno vodstvo, se mu je predstavila skupinska zavest Koa, ki ji pripada tudi sam kot edini utelešeni član.

Je nadvse ljubeča zavest duhovnih vodnikov, ki prinašajo vpogled v širšo sliko dogajanja ne le na planetu Zemlja, ampak v celotnem Stvarstvu. Njihov nivo obstoja je zelo visok, kar pomeni, da so njihova sporočila pogosto abstraktna, a nam zato prinašajo širšo sliko in razumevanje na zelo visokem nivoju, ki ga lahko apliciramo na široko paleto vidikov našega zemeljskega obstoja.

Kdo je Igor Markuža?

Igorja nekateri poznajo kot programerja, drugi kot glasbenika, mnogi pa kot medija, ki kanalizira duhovno vodstvo, avtorja bloga Unisfractal in soustvarjalca YouTube oddaje, Vesolje idej. Rdeča nit vseh njegovih izrazov je globoka radovednost glede narave Vesolja oz. Obstoja, in pa močno sočutje do ljudi ter želja podpreti jih s tem, kar prinaša.

Igor je sidralec zavesti na Zemljo, mistik, ki živi čisto preprosto življenje. V zadnjem obdobju je jasno začutil, da je čas, da se zavest njegovih vodnikov, Koa, ki prihaja skozi njega, potrebuje širiti v skupnost, zato da prinese razumevanje, tolažbo in opolnomočenje vsem nam v teh časih izzivov in transformacije.

Igor bo na naših srečanjih kanaliziral svoje vodnike, prinašal njihova sporočila, energijo in zavest, skozi njega pa bodo Koa tudi odgovarjali na vprašanja udeležencev.

··· nedelja, 5. junij 2022 od 18h do 20.30 v Ljubljani ···

PRIJAVA:

[email protected]

 

 

nedelja, 5. junij 2022 od 18h do 20.30 v Ljubljani

PRIJAVA:

[email protected]