Book a call

ŽIVLJENJE IN JAZ

      podcast s Sando Škoro

Priljubljen slovenski podcast o duhovni in osebni rasti, zavestnem podjetništvu in ženski energiji z voditeljico Sando Škoro odgovarja na bistveno vprašanje: kakšno je lahko življenje, ko z njim zavestno sodelujemo?

Poslušaj podcast Življenje in jaz
Prispevaj za podcast

Podcast Življenje in jaz lahko poslušaš prek spletne strani, prek mojega YouTube kanala ali na izbrani podcast aplikaciji (Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify ipd.).

Odkar spremljam podcast Življenje in jaz, sem jaz boljše. Moja družina je boljše, moj posel je boljše, moji odnosi so boljše…”

~ Špela

"Tega podcasta NE priporočam, če ne želite, da se vam življenje spremeni na bolje."

~ Asja

“Jaz vedno komaj čakam novo epizodo, ker od vsake odnesem nekaj. Vse so povezane z življenjem in ne moreš reči ‘ta epizoda me pa ne zanima.’”

~ Nina

Poslušaj zdaj

Več epizod

"Pozor: redno poslušanje tega podcasta lahko resno ogrozi vaš status quo in nezadovoljstvo ter vam spremeni življenje!"

Ko sem ta stavek dala v uvodno špico, sem se malce hecala, čeprav sem že imela občutek, da bo nekako tudi res. Vseeno si nisem mogla misliti, kakšna lepa sporočila mi bodo nekoč pošiljali poslušalci prav o tem, da jim moj podcast pomaga spremeniti življenje na bolje. Hvaležna sem, da mi je dano ustvarjati nekaj, kar ljudem toliko pomeni in iskrena hvala vsem, ki meni in mojemu podcastu date priložnost in ga vzamete za svojega!

Poslušaj zdaj